Lite blandat...

Har verkligen inte haft någon blogglust, men nu känner jag för att skriva några rader. Jag har faktiskt haft några ganska lugna dagar och det tackar jag gud för. Men idag är oron tillbaka... hudcancer... det bara ekar i mitt huvud. Jag har ju egentligen inga direkta symtom (tror jag). Inga märken som växer, kliar eller blöder... men ändå. Några ser väldigt konstiga ut tycker jag och det oroar mig. Har ju tid på vc på fredag så då ska jag be min läkare titta på dom och förhoppningsvis INTE ge mig nån dödsdom. 
 
Det är lugnare vad det gäller dottern. Fick en akuttid i fredags på önh, och vi fick träffa en jättebra läkare och sköterska som verkligen lugnade mig. Dom garanterar att det är en ofarlig halscysta, och dom tömde den till hälften nu ungefär eftersom dom inte villa tömma hela inför operation. Vi har fått en preliminär op-tid i slutet av september. 
 
Tack föresten till dig som svarade ang cystan. Alltid skönt att höra talas om andra som känner till liknande ❤️
 
På måndag börjar jag i terapi. Ska bli spännande. Ser fram emot det, samtidigt som något inom mig säger att det inte kommer funka. Jag blir ju inte fysiskt friskare av terapi, men förhoppningsvis lär jag mig hantera ångesten på nått annat vis än nu, dvs inte alls. 
 
Har inte behövt ta Sobril på... ja jag minns inte ens. Det är skönt! Dagarna har fungerat ändå. Har heller inte druckit vin eller nått annat. Faktiskt mått någorlunda okej. Men idag kom det tillbaka... ångesten över hud-c... Hade även en släng av bc-noja i morse... orkar inte...
Visa fler inlägg