Meditation?

Tack för kommentaren nedan ❤️ Men meditation? Alltså jag vet ingenting om det. Måste man "gå nån kurs" elelr kan man lära sig själv. Berätta gärna mer om du läser detta.
 
KBT går jag ju i. Denna gång i gruppform dock. Var på mitt 8:e tillfälle idag, men jag vette tusan om det ger mig något. Känns som "been there, done that". HUR ska det få bort mina tankar???
 
Ångesten är skyhög nu ikväll. Är så orlig för min 13-åring. Hon är så trött nu för tiden. Hon äter som vanligt, men hon är nästan trött för jämnan. Idag sa hon att hon var trött i benen, att det kändes som träningsvärk fastän hon inte gjort något. Skelettcancer!! Leukemi!!! Min hjärna går på högvarv. Ångesten ang "mina egna sjukdomar" försvinner då jag oroar mig för barnen. Och ångesten över barnen är tusen ggr värre. 
 
Jag skulle aldrig klara att se dom riktigt sjuka. Rädslan för att något hemskt ska drabba dom är vidrig. Försöker tänka som så att det kanske är normal tonårströtthet, men hur vet man skillnaden? hur vet man om det är sjukdoms-trött eller vanligt-trött?? Ångesten äter upp mig. 
 
Jag älskar mina barn så oändligt. Ingenting får hända dom. Är så rädd så att jag skakar, frossar... Vill ta min dotter till vårdcentralen för blodprov... får se hur jag gör. Vill inte skapa någon oro hos henne. Vad fan ska man ta sig till??
Visa fler inlägg