Klump i halsen...

Ja nu har jag varit "tyst" några dagar igen. Inte haft lust eller ork att skriva helt enkelt. I fredags var jag bjuden på fest. Alltså det händer typ ALDRIG, och fastän jag inte alls hade någon lust att gå, så tackade jag ja och samlade kraft för att fara dit. Det var en kollega som slutat hos oss som hade bjdit in ca 25 från avdelningen, så jag kände ju alla i alla fall. Jag drack en flaska vin, hade trevligt (men ont i ryggen) och kände mig stolt när jag begav mig hemåt vid midnatt. Hade riktigt roligt!
 
Naturligtvis ångest dagen efter, och jag tror att alkoholen var en bidragande faktor.
 
Ryckningarna har lugnat sig, men nu har jag en sån klumpkänsla i halsen. Värre än någonsin måste jag säga. Det är inga problem att äta/svälja mat, så det BORDE inte vara nått i vägen, men det känns som typ en stor klump eller slemklump eller jag vet inte vad. Globuskänsla förhoppningsvis, men det skrämmer mig ändå och jag får katastroftankar kring det värsta tänkbara. 
 
Igår på jobbet small det till i mitt högra knä. Kändes som en kniv rakt in i knät, och att det liksom låste sig. Tog en linda och lindade om ganska hårt så jag fick stabilitet i knät, då kändes det lite bättre. Ryggen värkte FROM HELL, men jag jobbade dubbelpass igår, 06.30-21.30 och det blev över 16000 steg på stegräknaren, så det är väl inte så konstigt (hoppas jag).
 
Idag är jag hemma och ledig. Har mest tagit det lugnt. Har knät lindat och försöker avlasta så mycket som möjligt för jag vill inte ha någon knäskada och inte kunna jobba!!!
 
Det som besvärat mig mest idag (och igår) är klumpkänslan. Någon av er som har så?? Berätta gärna. Jag har inte tagit någon Oxascand (jo 5 mg i lördags efter festen) men annars har jag härdat ut. 
 
Jag fick svar från min läkare på 1177 då jag i ren panik skrivit till honom och var desperat över ala mina symtom. Hans svar blev att han tycker att mian symtom beror på min grundsjukdom, dvs hypokondrin, och att han inte tyckte att något av alla symtom borde utredas vidare. Sen föreslog han att jag skulle börja med medicin igen, vilket jag inte vågar. Idag har jag suttit och läst på Fass om ALLA tänkbara läkemedel mot ångest, men det finns inte ett endaste som jag kan tänka mig eftersom de har så fruktansvärt många eventuella biverkningar som dessutom kan vara farliga. Så än en gång, moment 22. Vet fan inte vad jag ska ta mig till.... Hur gör ni andra? Kram på er
Visa fler inlägg