Faaaaaan !!!!

Ja där är ångesten tillbaka. Var ju bara en tidsfråga. hur kunde jag INTE haft ångest över in smärta?? Igår var jag på ryggkliniken, och då säger hon att jag har flera fettknölar i ryggslutet. Hur fan kan hon veta att det är fettknölar? Fullständig panik, sa knappt ett ord efter att hon sagt det. Berättade om röntgen vilket hon tyckte var bra, sen rekommenderade hon mig att i fortsättningen gå på massage hos en annan tjej, eftersom hon jag går hos; hennes behandlingar inte gör att min rygg blir bättre. 
 
Jag bokade in en tid hos massagetjejen, men kommer avboka den. Så nu har tom ryggkliniken gett upp. Kvar är bara cancertumörer. Om en månad kommer jag få min dom. Det ÄR inte muskelvärk utan detta sitter djupare. Vet ju inte hur "ont i en led inne i kroppen" känns. Är det det jag känner? Eller är det tumörsmärta? 
 
Att gå sakta eller stå still är mitt värsta. Gå snabbare samt ligga på sidan eller sitta i viss ställning funkar också... men det här vardagliga. Stå vid en köksbänk eller gå i den takt men gör när man tex handlar på Ica. Det GÅÅÅÅÅR INTE !!!!!!
 
Jag är ännu mer övertygad om tumörer nu eftersom hon kände flera knölar i ryggen. Min tid är snart ute och jag har sån sjuk ångest över det. Snart börjar operation, cellgifter och behandligar som kommer få mig må ännu sämre, och sen dör jag. Fy faaaaan för att ha detta framför sig. Jag vill inte :'( 
Visa fler inlägg