Bättre...

Halsen är lite bättre idag. Halleluja!! Mådde ännu sämre igår på jobbet, så jag bad en av läkarna att kolla mig i halsen och han sa att jag var väldigt röd och irriterad, men ingen uppenbar halsfluss. Tog ett snabb-crp som var <5 vilket bekräftade misstanken om virus. Fick tips om att fortsätta ta Ipren tills jag mådde bättre, och jag må erkänna att jag var nöjd i morse när jag vaknade och hade sovit en hel natt utan att vakna och dessutom i princip är fri från mitt halsonda. Lite pinsamt var det dock när jag pratade med läkaren idag, och han berättade att HAN hade vaknat med ont i halsen (haha). Stackarn, jag måste smittat honom när han kollade halsen min... Har lite kliande torrhosta nu, men inte så farligt.
 
Annars är det ryggen som gör ont. Eller ja ni vet vid det här laget...det är ju inte riktigt i ryggen utan strax ovanför ena skinkan. Fy fan för den smärtan. VARJE DAG !!!! Och nej, jag vågar inte kolla upp det. Kanske kanske kanske ska jag boka tid hos en fysioterapeut, men har inte laddat tillräckligt än. 
 
Är lite mallig att jag vågade ta ett crp igår. Vet att det låter skitlöjligt, men jag är ju livrädd vad som än analyseras, så detta var ett steg i rätt riktning. 
 
Har inte behövt ta Oxascand på ett tag. Också ett framsteg. 
Visa fler inlägg