Läkarbesök idag :)

Ja det fick bli "en glad smiley" i rubriken, för det är lite så jag känner efter att ha träffat min underbara läkare på vc. Ja vad sökte jag för idag då? Vet inte riktigt. Allt och ingenting. Vi pratade om min rygg, och min skräck att göra röntgen. Han undersökte mig lite grann, kollade reflexer och kände igenom ryggen. Jag frågade om knölarna jag har i ryggslutet och han var säker på att det var lipom. Den största skrev han om i journalen. "fritt förskjutbar relativt stort lipom i storlek av ett mindre ägg".
 
Han sa att han kan lova till 99,9% att jag inte är allvarligt sjuk, och det lugnar ju mig, fastän jag ändå fastnar vid den där 0,1% som jag vet att måste hålla igen eftersom man aldrig kan garantera något.
 
Han berättade också att lipomen INTE syns på röntgen och att det inte kommer kommenteras (det är jag livrädd för) och att eftersom jag inte har några andra typiska symtom på livshotande sjukdom såsom viktnedgång, oförklarlig feber etc. så ansåg han inte att min rygg/bäcken-värk torde vara farlig.
 
Han är så himla bra. Han lyssnar. Han förstår. Jag var på ett ganska bra humör där idag, kunde liksom skratta och skämta om mig själv. Annars är jag oftast ett vrak som bryter ihop, så det känns skönt att han kan få se att jag har en "hyfsat normal" sida.
 
Om man nu kan anse att det är normalt att bete sig som jag vill säga... (vet att det inte är så ;)  )
 
...orkar inte skriva mer ikväll... hörs imorgon :*
Visa fler inlägg