Okej dag

Jodå, den här dagen har varit helt okej. Ingen direkt megaångest utan bara den vanliga malande oron. Har dock varit trött idag, och jag har ju varit ledig och skulle behövt gjort massor här hemma, men jag har bara gjort en liten del av allt... Jag behöver energi... 
 
Jag måste ändra mina matvanor igen. Usch som jag äter dåligt. Eller dåligt är det väl egentligen inte. Jag lagar ordentlig mat å så, men jag äter alldeles för mycket. Det har alltid varit ett problem för mig. Jag tror att ätandet är en del i mitt "ångestbeteende"... jag måste liksom alltid skada mig själv på nått vis. Jag vet att det låter helt sjukt, men det är det enda jag kan komma på. Om jag inte har psykisk smärta, dvs ångest och oro, då är det som att jag måste straffa mig själv på annat vis, och mitt vis är att överäta. Matematiken går ju inte ihop egentligen då jag vet att min övervikt skadar min fysiska hälsa, och hälsan är ju den jag är mest rädd om. Men alltså... det går ju verkligen inte ihop. 
 
Jag borde ge min kropp lagom med energi i form av bra mat. Jag borde röra på mig, motionera för att få en friskare och starkare kropp. Men vad gör jag? Äter för mycket och motionerar inte. Fan!! Vad håller jag på med?
Visa fler inlägg