Lite ljusare...

Har tagit mig upp från den värsta botten. I alla fall tillfälligt enligt erfaranhet... Har inte haft nån kontig temp på 2 dagar... plus att jag verkligen kämpar med att INTE ta tempen. Kollade i morse och då var den ok enligt mig.
 
Träffade ju en psykolog på vc igår. Det blev inte riktigt som jag trott, för samtalet kändes lite stressat och alldeles för kort. Han hade dock läst igenom min journal, och det var ju bra för då slapp jag dra allt igen, men han kom ganska snabbt fram till att han inte kunde hjälpa mig. Jag har jag kastats hit och dit inom primärvården i över 20 år, men hittills har ingen hjälpt. Vare sig medicin eller KBT. Han tyckte det var dags att jag fick komma i kontakt med vuxenpsykiatrin och det var väl inte en dag för sent.  Han skickade remiss omgående, så nu ska jag bara vänta på att bli kallad.
 
Psykologen ansåg att jag lider av extrem svår (!!!) hälsoångest, med panikattacker, samt GAD (generaliserat ångestsyndrom). Jaha, som om jag inte visste det. Men ändå...
 
Kommer först att bli kallad till en läkare, för att diskutera medicin. Har googlat lite på Voxra och tycker den verkar intressant. Får se vad han (eller hon) säger. Sen kommer jag troligen bli kallad till någon form av terapi. Har egentligen ingen aning, men jag är öppen för alla förslag som kan hjälpa mig i mitt usla mående. 
 
Idag är jag ledig. Hemma och grejar. Känns okej i både kropp och själv. Ingen total-ångest, utan bara "vanlig-vardaglig-små-ångest". Ska städa lite, har satt igång en tvätt. Har kyckling i ugnen och gryta på spisen. Tänkte vara lite huslig idag. Får passa på att "njuta" när man för en kort stund (?) känner sig hyfsat normal... har bara ont i ryggen i dag än så länge. Tack Gud för det <3
Visa fler inlägg