Hemkommen från Spanien

Har varit bortrest nästan 2 veckor. Panikattacker? Nej, faktiskt inte, men rejält med extraslag trots semester. Ett par dagar nu har jag känt mig konstig. Har som yrsel, eller ostadighetskänslor är mer rätt. Det är inte så att världen snurrar utan känns mer som "konstigt och ostadig". 
 
Vet ni hur mycket jag har sovit föresten? Alltså på resan sov jag jättedåligt varje natt pga dålig säng. MEN, sen jag kom hem har jag typ sovit konstant. Igår sov jag nästan hela dagen. Jag somnade vid 21 igår kväll och sov till 07, hade kunnat sova längre men tvingade mig själv upp. Nu är klockan 12.30 och skulle jag lägga mig ner skulle jag somna på en gång. Vad är det för fel på mig???
 
Börjar tänka att det är alla extraslag jag har som nu har skapat en grav hjärtsvikt, och att det är därför jag inte har någon ork längre. En annan sak är min övervikt. Usch, det är sååå skadligt, jag vet, och i morgon måndag ska jag ta tag i det för miljonte gången. Nu måste det vara på allvar. Inte något försök till quickfix eller något annat. Jag måste lägga om hela min kost, hela min livsstil. Jag återkommer när jag vet om det fungerar eller inte.
 
Jag skulle vilja ta en Oxascand idag (gjorde det igår) men eftersom jag redan är så trött och inte vill bli ännu tröttare så låter jag bli. Ska anstränga mig för att "hålla mig pigg" och försöka hålla mig vaken till "normal" läggdagstid ikväll.
 
Kram på er alla kämpar
Visa fler inlägg