TRÖTT !!!!

Jag har nu suttit och scrollat och försöker hitta något samband med mina trötthetsskov jag hamnar i. Fr.o.m nu ska jag skriva upp VARJE gång, för det är så otroligt jobbigt. Började ordentligt igår. Jag bli så extremt sjukt trött, tung i huvudet och bara mår skit helt enkelt. Slumrade på soffan en stund efter jobbet, och sen la vi oss tidigt på kvällen. Sov nästan 9 timmar, men sen vid lunchtid drog det igång igen. Jag är så otroligt trött att det nästan är jobbigt att andas. Fy fan vad jag hatar när det blir så här. Får ju så här emellanåt, men kan ännu inte se något mönster. Jag gäspar och gäspar… vill helst bara sova, men det går ju inte. I morgon jobbar jag dubbelt, dvs ett 15-timmarspass. Gör ju inte saken bättre kanske, men då är jag ju tvingad att inte bara ligga och slöa vilket jag helst av allt egentligen hade velat.

Oftast sitter de här ”skoven” inte i så länge, av erfarenhet. Men man vet ju aldrig. Tror ju alltid att min sista stund är kommen, och denna gång kanske är annorlunda. Tröttheten kanske inte går över? Kanske är det c som yttrar sig?

Försöker tänka om det kan ha med stress att göra? Jag är väl aningen stressad inför julen, som jag alltid är när det är jag som ordnar allt. Men jag tycker ju samtidigt att det är roligt. Tror ändå inte att stressen och tröttheten har något samband. Jag är ju stressad och har ångest i princip jämt…

Visa fler inlägg