Uppe från botten

Ja efter att jag återigen varit nere på den mörkaste botten är jag tillbaka i ljuset lite grann i alla fall. Jag kontaktade ju min läkare via 1177 och fick till svar att han bokat in mig på en tid ett par dagar senare.
 
Besöket var fantastiskt. Eller ja... jag var stressad och orlig när jag var där, men återigen lyckades han lugna mig. Han gjorde en ordentlig neurologisk undersökning, och vi hade ett långt samtal. Efteråt kände jag mig som en annan människa. En typ av lugn infann sig i kroppen, och jag är såååååå tacksam över honom!!! Alla tester han gjorde var utan anmärkning!!! Kan ni förstå vilken lycka?! Och att få sitta och prata, bli tagen på allvar. Någon som lyssnar och förstår, och kan förklara rent fysiologiskt - DET betyder ALLT!!! 
 
Jag säger ju att det inte är en psykolog jag behöver, även om ångestproblemen är psykiska. Det är en läkare, som kan förklara alla FYSISKA symtom jag behöver, och tack och lov har jag världens finaste och bästa läkare jag kan vända mig till. Nu hör jag bara av mig till honom i nödfall. Tänker inte utnyttja honom för minsta lilla, utan det är när det liksom inte går längre. När det inte är hanterbart. DÅ vet jag att han finns för mig. Är oändligt tacksam. 
Visa fler inlägg