Över en månad sen sist?

Oj, kan inte fatta varför jag inte uppdaterat här på så länge. Det är ju inte så att jag mått toppen direkt. Nog har ångesten varit hanterbar, men alltså nu.... fy fan!! Klockan är bara halv sex på morgonen men jag vaknade 05 idag och har nu sån ångest.
 
Jag hade världens mardröm!!! Jag drömde att jag tappade mitt hår. Jag drog i håret så lossnade stora tussar... Googlade på "drömtydning - tappa hår" och får då till svar att det är en varning på stress och dålig hälsa!!! Alltså VA???? Så det är nu det händer på riktigt alltså?? Nu förvarnade kroppen mig på dödlig sjukdom? Det är så jag tolkar det, och nu har jag fullkomlig paik. Har aldrig drömt så här innan!!
 
Jag har egentligen aldrig varken varit intresserad eller trott på drömtydning, men alltså denna dröm var så sjukt verklig, och obehaglig. Så nu är det åt helvete med andra ord!!!
 
Innan den här jävla skitdrömmen... ja hur har jag haft det? På jobbet har jag haft sjukt mycket att göra, vilket innebär att där har jag mått bra eftersom jag inte haft tid att tänka på annat. Jag har fortfarande extraslag, men är inne i en lugnare period nu. Ångesten varierar i styrka, och mina nojor byter lite fokus. 
 
Med vikten går det åt helvete. Alltså jag kämpar. På riktigt. Men det händer inte ett skit på vågen!! Kan inte begripa hur det ens är möjligt. Min sambo har gjort och ätit exakt samma som jag, och han har gått ner 4 kg. Jag = inte ett gram!!!! Och NEJ, jag har inte fuskat eller ljuger för m,ig själv. Det är den bistra sanningen.
 
Men nu spelar det väl ingen roll. Min dröm har ju förvarnat mig om att jag snart kommer dö... FY FAN FÖR DET HÄR!!!!!!!
Visa fler inlägg