Tack snälla ni för kommentarerna

Om ni bara visste vad era kommentarer betyder för mig. Alltså dom värmer och lugnar, så tuuuusen tack!!!! Att får höra att man inte är ensam, att det finns fler som upplever detta helvete, ja hur hemskt det än är, och att jag egentligen inte önska min värsta ovän detta, så är jag glad att jag inte är ensam.
 
Fan, jag skrev ju till min läkare via 1177, både i fredags och sedan i lördags. Men tror ni han har svarat?? Nä men såklart inte!!!! Har aldrig dröjt så här lång tid innan. Jag svär på att han ledsnat. Han tänker "ja nu är det hon igen, vad är det hon gnäller över denna gång då" !!!
 
Vet ni vad som ingår i mitt jobb? Alltså en av ina arbetsuppgifter... Jo, ironiskt nog så är det att ta hand om patientärenden som kommit in via 1177. Jag tar hand om del själv, dvs bokar in patienter, svarar på frågor etc. Sen fördelar jag till läkarna m.m. Om jag dömer någon som skriver? Nej, oftast inte. Men så har jag heller aldrig tagit emot något ärende från någon som är så orolig som jag, eller som ställer min typ av frågor. Jag har verkligen full respekt för männiksors oro. Tror ingen har så bra förståelse som jag. Kan däremot fnysa åt en (oftast ung) människa som hör av sig och varit förkyld typ 2 timmar och vill boka en läkartid direkt... Ja, ni fattar...
 
Idag har ryckningarna varit mindre. Men jag känner en trötthet i armarna, främst vänster arm. Musklerna som förtvinar tänker jag :( Ändå har dagen varit bättre idag, om man jämflr med helgen som var den värsta på länge.
 
Men vad händer hemma sen då? Jo, min 18-åring kommer och säger helt plötsligt "mamma, tänk om jag har "a-sjukdomen" jag har ryckningar i mitt ena öga och kag läste precis om en tjej på Aftonbladet!"
 
STOOOOOOOPP ropade jag!!!! Kära du, läs inte sån där skit!!!! Du ska aldrig tro sånt som står i tidningarna. Och den där tjejen hade det i släkten. OCH det är typ världens ovanligaste sjukdom!!!! Herregud, ryckningar i ögat har ALLA!!!! Hoppas verkligen inte du oroar dig för sånt där trams"
 
Dottern rycker på axlarna och svarar "nej jag är inte orolig, men jag bara tänkte att jag kanske hade det eftersom  det ofta rycker i ögat" Jag svarar återigen att ALLA har ryckningar i ögat och att hon aldrig får googla eller klicka på rubriker som handlar om sjukdomar!! Berättade att jag träffar så många oroliga människor på mitt jobb som hör av sig för att de läst något på tex Aftonbladet, och jag vill verkligen inte att hon ska "bli så där". 
 
Hon har ingen aning om min oro. Ingen av mina barn har det. Jag döljer det så sjukt bra ska ni veta. Jag är snarare en ganska "cool, avslappnad mamma", som enbart oroar mig över när dom är ute i trafiken eller ute för sent. Men sjukdomar? Nej men herregud, sånt kan man ju inte gå och oroa sig för, herregud!!!
 
Ojoj om de bara visste. Jag är inte orolig nu över att min dotter skulle ha "a", men jag blev triggad igen och ångesten satte fart... varför i helvete ska den där helvetessjukdomen ens få finnas??? Och varför hittar ingen något BOT?!?!?!?!?!?! Jag vill aldrig höras tala om det igen. Aldrig, aldrig, aldrig!!!!!
Bara för att en känd svensk människa fick det ska det ta mig fan synas överallt!!! Helvete!!!!
Visa fler inlägg