Lite ångest igen då´rå...

I förmiddags när jag skulle göra mig klar inför kvällsjobb så kom den där jävla ångesten igen. Än en gång då jag sminkade mig, och får för mig att mina ögon är gula. Den äckliga känslan av ångest och panik sköljer över mig, och jag stirrar fram och tillbaka i spegeln för att se om jag är gul eller inte. Försöker lugna mig genom att försöka inse att jag inte alls är gul i ögonen, och tittar sen i flera olika ljusvinklar.

Tänker att jag inte har några andra symtom. Har inte gått ner i vikt, har inte ont, ingen feber… ändå finns tankarna på lever-c… MEN till det positiva. Ångesten ligger liksom på en mittemellan nivå. Är sååå sugen på att ta en halv Oxascand, men bestämmer mig för att låta ångesten vara och INTE ta ”den enkla vägen”.

Så här är jag nu. På jobbet (tagit en liten paus). Och ångesten finns fortfarande kvar, men den går att härda ut. Är det bättre att göra så här tro? Det är lite så jag gjort senaste tiden. Lyckats härda ut och låta ångesten gå över av sig själv, utan tablett. Tänker att kroppen ska vänja sig vid att ”det är ingen idé att bete sig så här, för jag kommer ändå inte göra nått”…

Fast det där låter korkat ser jag nu när jag läser vad jag skriver… jaja, oavsett så vill jag ju vara extremt restriktiv med tabletterna, vilket jag redan är, så det kan ju inte vara annat än bra om man slipper ta en.

Nu håller jag mina egna tummar för att ångesten sjunker/försvinner… försöker upprepa ett mantra i min hjärna ”jag ÄR frisk, jag ÄR pigg, jag ÄR stark”…

Visa fler inlägg