Ni räddade mig !!!

TUSEN TACK - ni som svarade ang. ryckningarna!!! Ni har verkligen hjälpt mig och jag tackar från fjupet av mitt hjärta. Känns fantastiskt skönt att veta att man inte är ensam. Jag vågade dock inte gå in och läsa på den där sidan som en av er tipsade om. A-sjukdomen är alldeles för laddad och fasansfull så jag undviker vartenda ord som finns om den. Men än en gång, jag är sååå innerligt tacksam för att ni tog er tid att svara mig ❤️
 
Hur mår jag då? Ja alltså INTE BRA!! Jag har en konstant ångest i kroppen, kommer inte till ro och mår ganska skitigt faktiskt. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men ångesten är där, och ganska rejäl. Igår när jag la mig för att sova blev pulsen hög. Hade svårt att somna. Vaknade sen mitt i natten av att jag var alldeles svettig på bröstkorgen!!!! Så nu är även denna dagen förstörd. Ni vet ju säkert liksomjag vad natliga svettningar kan vara en indiktion på!!!
 
Har nyss tagit en halv Oxascand. Har känt igenom kroppen någorlunda för att se om jag har svullna lymfkörtlar. Vågar inte klämma och känna ordentligt, men jag har liksom gjort ett "svep" för att lugna mig ang. svettningen. Ska kolla tempen nu oxå... sådär...puuew... 36,5 vilket är klart godkänt.
 
Men för miljonte gången vet jag inte vad jag ska ta mig till. Jag orkar inte må såhär. Jävla ångesthelvete som tagit över min kropp. Hoppas verkligen det räcker med en halv Oxascand, den verkar inom en timme...bara att vänta.
 
Har planer på att ta en promenad idag. Det känns som ett omöjligt uppdrag, så vi får se om jag fixar det. Jag är så jävla besviken över att jag aldrig blir bättre. Visst, jag får kortare perioder då jag liksom får nosa på hur det är att må ganska okej, men är det så det ska vara?? Nån vecka hit eller dit, annars bara må skit!!!!????
 
Att 24/7 i pricip ENBART tänka på att man har en dödlig sjukdom... vad är det för liv egentligen?? 
Visa fler inlägg