2017-08-07

Ibland märker jag att min ångest blir värre i samband med stress. Varför jag skriver -ibland-, är för att den kan komma när som helst, även när jag ligger helt avslappnad i soffan... hur som helst, nu är jag grymt stressad, och nu börjar jag må dåligt igen....
 
Jag är stressad över att vi håller på att renovera här hemma, och även om beslutet är mitt, så klarar jag inte av kaos och när saker inte är i sin ordning. Jag vill att allt ska ske helst igår, dvs jag har INGET tålamod. Jag kan ta en sån enkel sak som nu när jag målade en vägg i köket. Jag blir tokstressad över att jag måste vänta tills färgen torkat innan jag kan måla på ett nytt lager. Jag vill få det klart på en gång!!!!! 
 
På övervången ska vi riva 2 innerväggar och bygga nya. Har inte ens börjat, och det gör att jag inte kan slappna av, och inte kan somna på kvällen. Hur sjukt på en skala?? Jag blir irriterad på min sambo när han ska såga en bräda t.ex. Tycker det tar för lång tid eftersom han är lugn och noggrann. Jag tar sågen, sågar utav bara tusan, och bryr mig inte så mycket om det inte är 100% rakt... bara det går fort. Vad har jag för fel egentligen?? 
 
Och sån här är jag jämt, med ALLT. Men naturligtvis blir det värre nu när man är i en såpass stor grej som renovering av huset, När jag stod och målade längst ner på väggen och sen resta mig upp så blev jag alldeles yr. "Vanligt blodtrycksfall" skulle jag säga till vem som helst och inte bry mig för fem öre, men när det gäller mig själv, ja då är det hjärntumör eller nått annat...
 
Funderar på att ta en Sobril... har sån otrolig stress inom mig nu och det gör att jag får ångest och mår skit.
 
Jag måste ha nått allvarligt fel... jag spikar hellre upp en tavla på en nymålad vägg som inte torkat för att "rummet ska bli klart", än väntar tills det är torrt... hatar att se ssaker ogjorda. HUR ska jag kunna ändra mig????? Mår ju inte bra av det här... någon som känner igen sig, eller har något tips?
Visa fler inlägg