Mota Olle i grind...

Igår när jag vaknade kände jag på en gång att det här kommer bli en riktig skitdag. Kände av yrsel och ostadighetskänsla, och av egen erfaranhet så visste jag exakt vad som komma skulle, så denna gång tog jag Oxascand i förebyggande syfte, och YES, det funkade. Efter en knapp timme kändes det bättre och jag kunde ha en "normal" dag. Så att "mota Olle i grind" fungerade :D 
 
Idag känns det bättre (hittills). Har den vanliga oron i kroppen, men den går att härda ut. Ska snart in och jobba ett kvällspass... Jag gjorde en riktig storstädning här hemma igår på min lediga dag, och bara det gör att jag mår lite bättre. Blir extremt stressad när det är stökigt, och jag har slarvat med städningen senaste vecken eftersom det varit så mycket kring student, skolavslutning m.m. Igår gick yngsta ur 9:an, så nu är det slut på skolavslutningar och jag har 2 gymnasiebarn och 1 som är klar och jobbar. Vart tar tiden vägen?
 
Vad jag vet så har ingen av mina barn ärvt min ångest i alla fall. Hoppas och önskar så innerligt att dom aldrig kommer behöva må som jag gör. Mina älskade <3 Nä, dags att klä sig och förbereda för jobb. Önskar er alla en underbar dag!
Visa fler inlägg