Sjukgymnasten igår

Ja igår hade jag ju tid hos "den vanliga" sjukgymnasten", via min vårdcentral, och jag var där 08.30. Hon var jättebra och det kändes skönt att jag tog steget och gick dit, fastän jag varit på ryggkliniken 2 ggr också. Hon undersökte mig på ett annat vis, men hade ungefär samma slutsatser, dvs överrörlig och inflammation i bäckenleden, med smärta som blir värre vid belastning. Hon trodde jag hade några diskbråck i ländryggen också eftersom jag har sådana symtom men ansåg det vara helt onödigt med röntgen eftersom man inte skulle hitta något annat än det hon hade sagt, det var hon övertygad om. Hon sa - precis som jag tycker - att det är helt onödigt att utsätta sig för onödig strålning om man inte behöver. Kändes skönt att få det bekräftat.
 
Hon tyckte jag skulle fortsätta med stärkande promenader 30 min om dagen och tyckte det var toppen att jag börjat med det. Så det ska jag göra. Jag är ganska nyss hemkommen från dagens 30-minutare, och jag går en runda i skogen med sjuuuuka backar och knöliga stigar, så jag är helt totalt slut och svettas som en gris när jag kommer hem igen. 
 
Idag gjorde bäckenet ont under hela promenaden, men jag bet ihop och körde på. Har ju semester så jag vet ju att jag inte behöver göra så mycket resten av dagen utan kan vila. Idag ska jag och sambon + ett annat par ut och äta. Vi ska fara om en halvtimme ungefär. Ska bli mysigt. Var såå längesedan jag var ut på något. 
 
I övrigt så mår jag helt okej. Ångesten håller sig i schack. I går kväll kände jag dock av den, men drack varken vin eller tog Oxascand (haha) så jag får vara nöjd ändå. 
 
När jag är ute och "tränar" så blir jag less på att jag tycker att det är så jobbigt. Kroppen är så himla tung och jag börjar svettas nästan omgående. Benen värker när jag går i branta uppförsbackar, och flåset ska vi inte prata om. Men det som känns skönt är att jag i alla fall inte får några problem med andningen eller så. Borde ju inte vara något större fel på mitt hjärta då tänker jag :/  
 
På tisdag ska jag väga mig igen. Hoppas på ett kilo till. Mitt första delmål är -10 kg. Nä, nu ska jag byta om innan vi ska till stan. Hoppas på en trevlig kväll. Kram till er alla <3
Visa fler inlägg