Promenad idag...

Idag efter jobbet bestämde jag mig. Jag måste ta tjuren vid hornen och våga testa att gå ut och gå. Sagt och gjort. Valde en kortare runda, som dessutom inte är lika backig. Hade ett otroligt ångestpåslag när jag började gå, men det släppte hyfsat fort då det kändes ok i kroppen. Rundan tog 25 minuter (gick i rask takt) och jag vart "normalt trött" och svettades naturligtvis som en gris, men det gör jag alltid. Men det var inte alls som förra gången, när jag knappt kunde andas och höll på att svimma.
 
Har ju ätit bättre igår och idag. Tonfisksallad igår, och idag kvarg, kyckling och bönor. Därav mer energi tack och lov!!!
 
Hoppas på promenad i morogn igen. Tänker dock fortsätta med denna kortare sväng, eftersom min tjocka kropp uppenbarligen inte klarar mer som det är nu. Men all motion är bättre än ingen försöker jag tänka. 
 
Jag fick förresten svar från min läkare igår, ang att jag hade skickat ett meddelande om att jag ville ha remiss för hysterektomi. Han svarade "är det pga massiva blödningar eller pga din oro"... Jag svarade ärligt att det är 100% pga min oro, och förklarade för honom hur jag kände. Skickade svaret på en gång. Han har inte svarat tillbaka...
 
Jag hoppas nu att det blir en bra helg. Ska försöka hålla mig någorlunda aktiv, äta kalorisnålt och nyttigt, och försöka njuta av ledigheten. Hoppas ni som läser här också kan göra det. Kram på er :*
Visa fler inlägg