En hälsning från mig :)

Jag är faktiskt tacksam. Ja på något sätt så tar det emot att skriva och erkänna, m eftersom jag inte mår tipptopp, men alltså jag har verkligen klarat mig från den värsta typen av ångest ett väldigt bra tag nu. Tog en Oxascand någon dag, men jag kan inte ens minnas varför... och det var bara EN tablett. 

Dagarna rullar på. mitt gips är äntligen borta, och det känns superskönt. Har fortfarande ont i handleden, men gör övningar och tränar den så att det förhoppningsvis blir helt återställt. Har haft lite magbesvär, mest "sur" i magen, och allmänt ont i kroppen, men inga andra livsfarliga symtom så här senaste tiden. 

Som vanligt när jag är i bättre perioder så går jag liksom bara och väntar. Jag VET ju att det snart smäller till. Att jag kommer att få något symtom, och då dras allt igång igen. Dödsångesten m.m. Men jag försöker verkligen njuta nu när jag faktiskt mår helt okej. Tyvärr innebär njutning för mig, framförallt restaurangbesök och god mat, vilket det har blivit väldigt mycket av, och det påverkar ju min vikt negativt, eftersom jag redan är ordentligt överviktig. 

Det är ett jäkla dilemma det där med vikten. Just nu väger jag mer än någonsin, och mår inte bra över det då jag fått mer värk i kropp och leder. Samtidigt vet jag hur jobbig en viktnedgång blir då det triggar igång min c-rädsla... moment 22 på något vis, för jag VET ju att även övervikten är oerhört skadlig... vet inte riktigt hur jag ska ta mig igenom det här :/

I morgon ska vi på restaurang (igen) och se en stand-up-comedy-show. Ska bli jätteroligt. Önskar er alla en underbar helg, och att ni får må så bra som möjligt. Kram på er.

Visa fler inlägg