2020-07-29

Hade en jättetrevlig kväll i lördags då vi hade gäster. Blev kanonlyckat, och efter ett par glas vin mådde jag riktigt gott. Jobbade både i måndags och igår och det har också funkat, och jag har inte behövt ta någon Oxascand tack och lov. Jag tror Escitalopramen verkat lite grann. Är liksom inte lika orolig längre. Hur är det möjligt? 10:e dagen med Escitalopram idag, och hur mår jag?
 
Måste kolla blodsockret på jobbet i morgon, för jag tycker att jag är törstig och kissar oftare nu... Tänk om jag har fått diabetes?? Dessa symtom står inte med bland eventuella biverkningar...
 
Annars känner jag mig trött. Men det är ju inget nytt. Kanske kroppen nu också som slappnar av lite eftersom jag inte riktigt känner mig på helspänn? Ja det är märkligt det här med måendet. Längtar efter den dagen jag kan säga "IDAG MÅR JAG BRA". Det kan jag inte minnas när jag kände sist.
 
Det är så svårt att försöka förklara hur man mår och känner för någon, och nu har jag verkligen ingen att prata med. Och det är väl egentligen inte så att jag vill belasta någon med detta, men jag känner ändå ett behov av att prata. Men vilken psykolog eller läkare skulle vilja lyssna? Har ju gjort så många försök, men bara för att jag inte blir bättre av KBT så känner jag mig liksom utfryst av vården. Jag tror ändå att jag ska boka ett besök med min snälla läkare på vårdcentralen och berätta hur jag känner. Mitt sista hopp liksom.
 
Idag är jag ledig och ska ägna dagen åt att laga mat och röja lite. Om jag orkar. Men jag måste. Snart kommer familjen hem och då är det dags att rycka upp sig. Har som vanligt tillbringat hela morgonen och förmiddagen på soffan framför tv´n. Sorgligt.
 
 
Visa fler inlägg