Hyfsad dag igår

Jag tog faktiskt ingen Bisoprolol igår. Kanske jag egentligen skulle fortsätta och ta en tablett om dagen, och sedan en extra vid behov, men alltså jag vill verkligen inte stoppa i mig piller i "onödan" ? Hade bara kortare episoder av extraslag, så jag kände inte att jag behövde. Jag hade lite mer energi igår faktiskt. Såpass att jag begav mig ut på en 40 minuters lång "powerwalk", ja ni ska gissa om jag var svettig då jag kom tillbaka!!! Kändes faktiskt riktigt bra och jag är stolt att jag orkade mig ut! 
 
MEN !!!! Idag när jag vaknar så ser jag att min son inte gått till skolan. Han har skickat ett sms tidigare på morgonen till mig som jag se "mamma, kan du sjukanmäla mig, jag har sån huvudvärk".
 
PANIK !!!!! Han har alltså vaknat i natt med spränagnde huvudvärk, knappt kunnar sova. Gick in och gav honom två tabletter Bamyl, och nu mår han bättre men säger att han har som ett jobbigt tryck bakom ena ögat, och att det var där huvudvärken satt. Är så himla rädd och orolig. Googlade naturligtvis, och det som eventuellt kan stämma in är Hortons huvudvärk eller migrän. Men ni vet ju själva vilken diagnos det är som JAG oroar mig över...
 
Att det alltid ska vara nått... Idag är jag ledig, men jag tror inte att det blir någon promenad idag. Möjligen en kortare. Brukar få så ont i benhinnorna (?) alltså framsida smalben, särskilt vänster ben och jag kände av det rejält igår... Kan inte allt bara vara lugnt och bra någon gång??
Visa fler inlägg