Skitångest...

Ångest, ångest, ångest… fy fan säger jag bara… För någon vecka sedan drygt fick min 16-åring kraftigt magont. Det lättade med Alvedon, men jag såg på henne att hon verkligen hade ont!! Dagen efter vaknade hon med feber och halsont, vilket jag var ”glad” över (missförstå mig rätt). Covid-testad ggr flera, men negativt. Jaja, febern oroade mig inte eftersom halsen gjorde ont = vanlig förkylning och ”helt okej” i min värld. Febern försvann, och onda halsen satt i några dagar. Sen har hon varit pigg. Fram tills i morse. Då ringer hon mig på jobbet och har sådär jätteont i magen igen. Hon tar 2 Alvedon och somnar om. Har pratat med henne flera ggr idag och magen känns bättre i alla fall. Hon har ätit och mår inte illa eller nått. Ingen feber heller.

MEN !!!!! Jätteont i magen???? Hela buken dessutom. Inte mensvärk eller högersidan (blidtarmen)… utan HELA !!! Har sån sjuk ångest över detta… Är så otroligt rädd och panikslagen över att det ska vara något livshotande. Som C !!!!

Sen har jag även en grov ångest över kriget som härjar. Har fullkomlig panik över detta och kan knappt sova på nätterna. Är rädd för att det ska bli krig i Sverige, och ännu räddare för att det ska släppas en kärnvapenbomb som slår ut halva världen, och sen allt cancerframkallande radioaktivt avfall som kommer spridas i luften så alla människor blir drabbade…

Så nu är det dubbel ångest. Dotter med magont…och krig… ☹ Hur ska jag orka…???

Visa fler inlägg