Upp och ner...

I skrivandets stund känns det ändå okej... men självklart inte superbra. När jag kom tillbaka  på jobbet efter semestern var det första jag gjorde att kolla mitt CRP som var förhöjt i och med mitt halsonda. Det ska ju vara mindre än 5, men kan mäta så lågt som <1,0 och jag är inte nöjd förrän det är så lågt. Innan halsontet hade jag ju CRP 1,3 och det får jag ändå vara nöjda med, men nu var det 2,4 !!!!!!! Igår och i förrgår hade jag känningar i halsen IGEN!!! Bara på höger sida, och lite utstrålning öra. Inte ont, men kändes när jag svalde. Idag känns det bättre. Vågar mig dock inte på något nytt CRP än utan tänkte ta det nästa vecka. 
 
Passade även på att kontrollera blodsocker på fastande mage, och det var 4,4 vilket är jättebra. Den hemskaste tröttheten är borta, och istället har jag varit hyfsat pigg, framförallt på kvällen, och inte velat gå och sova. Märkligt. Fattar verkligen inte vad det är för fel i min kropp!!!
 
I morgon är vi bjuden på en stor fest. Klänningen jag ska ha sitter som korvskinn. Jag är fetare än någonsin och vantrivs något så fruktansvärt. Inga kläder passar längre, och min kropp värker som aldrig förr. Men det är ju pga min vikt. Måste verkligen ta tag i det innan jag får massa följdsjukdomar relaterat till fetma... :/ 
 
Jag kommer skämmas på festen... jag kommer vara fetast och fulast av alla...
Visa fler inlägg