Hej från mig

Har haft fortsatta ”okejdagar”, vilket för mig innebär ingen sjuklig ångest, utan jag har kunnat leva hyfsat normalt utan Oxascand. Idag däremot fick jag så himla ont i bröstet, precis där hjärtat sitter, men jag VET ju att det inte ÄR hjärtat som gör ont utan snarare muskelfästen, eftersom jag samtidigt har ont och är öm och stel i nacke/axlar framförallt på vänster sida.

Fick ingen panik, men trots att jag lyckas tänka ganska förnuftigt så kommer oron smygande. Känns ändå bra att jag jobbar idag, för då är jag på rätt plats om det nu mot all förmodan skulle vara hjärtat ändå ;)

Tröttheten är lite till och från. Överlag har jag blivit mer kvällstrött vilket är ovanligt för att vara mig. I vanliga fall är det alltid sambon som somnar på soffan på kvälle, och vill gå och lägga sig, men nu är jag likadan. Den tryckande huvudvärken hade jag igen för någon dag sedan, men idag (peppar peppar) är det ”bara” nacke/axel/bröst som värker.

Idag har jag tagit ett till antikroppstest (covid). Jag hade ju påvisade antikroppar för 3 månader sedan, och idag tog jag ett till test för att se om jag fortfarande har det. Har inte fått nå svar än, så vi får väl se. OM jag fortfarande har antikroppar ska jag vänta ytterligare 3 mån och ta ett nytt test (då har det gått 6 mån). Kan ju vara intressant att se ;) Jag oroar mig inte alls för coronan nu. I vårat län (västernorrland) ligger INGEN smittad på sjukhus, och jag tror det börja se ut så på de flesta delar i landet.

Skriver mer sen när provresultatet kommit…

Visa fler inlägg