NU kan jag skriva :)

Altså jag har levt i ett mörker senaste tiden... jag gjorde ju mammografi den 26/11 och hade som vanligt ingen alls lust att gå dit men sambon i stort sett "tvingade" mig. Själva undersökningen är en baggis, men väntan på beskedet... ja den tar kål på mig. Hur som helst, har med nöd och näppe överlevt, och igår när jag hörde posten komma rusade jag ner till brevlådan och så då ett brev från Region Västernorrland. Pulsen steg till 150 gissar jag på, och jag rev upp kuvertet och kikade ner. Svaret blev "Undersökningen av dina bröst visade inga tecken till cancer" !!!
 
Alltså kan ni förstå lättnaden!! Fy fan alltså. Så underbart jäkla skönt!!!!! Nu är man fri bc-ångesten ett litet tag i alla fall.
 
Menom det varit lugnt annars?? Nej nej. Min mage är helt galen. Var förstoppad ca 4 dagar. Har ätit massor med fibrer, druckit mängder av vatten, tagit Inolaxol, Dulcosoft, Laxoberaldroppar, Laktulos och Movicol. Nu har det släppt, men det känns ändå inte som att "allt är ute". Och det sjuka med mig är att nu borde jag njuta av mammografibeskedet, men istället tänker jag, okej - vart nånstans sitter cancern istället? Ryggen? Magen? Hjärnan? Något inre organ? Jag KAN liksom inte släppa c-tankarna. 
 
Sen vill jag skriva ett svar till dig som skrev om MCT. Jag tar inte illa upp, utan blir bara glad och varm i hjärtat när ni försöker hjälpa mig. MEN, jag har googlat och läst på, och jag skulle mer än gärna testa. MEN, det erbjuds inte här i Västernorrland, och jag kan liksom inte bara fara iväg, för det är ju ingen quickfix som går att göra över en dag. Stockholm, Malmö och Lund... går tyvärr inte... och jag sörjer det. Att utifrån var man bor i landet, ska kunna avgöra vilken hjälp man kan få.
 
Jag har familj och heltidsjobb. Kan inte bara åka iväg veckor/månader. Ganska förståligt va? 
 
 
Visa fler inlägg